Acum 2683 zile

Vernisajul expoziţiei LINK-UNIT

Sâmbătă, 12 martie 2011 ora 19:00Galeria Triade (Calea Martirilor, Nr. 51/45, Timişoara)

Galeria Jecza în parteneriat cu Galeria Schleifmuhlgasse 12-14 din Viena vă invită sâmbătă, 12 martie 2011, la ora 19, la vernisarea expoziţiei de grup LINK-UNIT a artiştilor vienezi Marta MikulecMichael Koch şi Marcus Zobl.

Prezintă: Gabriel Kelemen
Live Music by Angel

Evenimentul este susţinut de ICR Viena, Wien Kultur, Osterreichisch-Rumänische Gesellschaft şi Bezirk Wieden.

Mizând pe multiplele relaţii care unesc Timişoara de Viena, ne-am propus, alături de o galerie parteneră din Viena, Galeria Schleifmühlgasse 12-14, să marcăm această “legătură” (LINK) printr-un schimb de artişti.

Pe de o parte, proiectul a propus publicului vienez producţii de artă româneşti şi, pe de altă parte, va propune publicului timişorean, artişti vienezi.

În acest context, săptămâna aceasta, marţi, 8 martie, la ora 19, în Galeria Schleifmühlgasse 12-14 din Viena, s-a vernisat expoziţia artistului român ZANGA!, artist reprezentat de Galeria Jecza, prilej cu care s-a lansat şi

albumul-obiect numit LINK.

Corelativ, mâine seară, sâmbătă, 12 martie, cu începere de la orele 19, va avea loc în spaţiul Galeriei Jecza/Triade, prezentarea artiştilor vienezi Marta Mikulec, Michael Koch şi Marcus Zobl.

Acest eveniment dublu reprezintă începutul unei colaborări între cele două galerii în ceea ce priveşte promovarea artei contemporane.

Sursa: http://www.kulturzentrum-temeswar.ro/

Localizare pe hartă

Spuneți-vă părerea despre acest eveniment!

Calendar evenimente Timişoara

Următoarele evenimente

Evenimente în curs de desfăşurare