Termeni şi condiţii

Utilizarea acestui site implică acceptarea implicită a termenilor și condițiilor de utilizare descrise in continuare în totalitate. In cazul neacceptării termenilor și condițiilor de utilizare, nu utilizați site-ul curent.

Conţinutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Evive.ro.

Conţinutul acestui site, incluzand fără sa se limiteze la software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul utilizat este protejat de legile dreptului de autor şi nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al Evive.ro.

Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaţii sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al Evive.ro

Ca excepţie, se permite download sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai dacă sunt destinate exclusiv scopurilor personale şi non-comerciale şi nu fac parte din domenii interzise de legislaţia în vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie în format citibil a adresei paginii web la secţiunea bibliografie sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. În cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site în scop non-comercial în cadrul unei pagini de internet, care se încadrează în condiţiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica în format citibil o legătura directă (link fără nofollow) catre pagina care a fost folosită drept bibliografie sau resursă.

Prin utilizarea materialelor de orice formă de pe acest site în scop comercial se înţelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice formă în scopul obţinerii de venit prin metoda directă sau indirectă prin părţi terţe.

Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fără acordul expres al Evive.ro.

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor şi drepturilor conexe, precum şi a altor legi aplicabile.
Se permit totuşi legături către acest site cu anunţarea prealabilă a administratorului acestui site şi obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat.

Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conţinutului site-ului web.

Evive.ro işi rezervă dreptul de a nu răpunde la solicitări de informaţii venite prin toate canalele de comunicare oferite, care ar putea prejudicia compania, proprietatea intelectuala, care ar putea divulga strategia interna sau care ar putea expune alte contracte de colaborare în vigoare între Evive.ro si alte părţi terţe. Totuşi Evive.ro poate oferi metode alternative în cadru contractual scris prin reprezentanţii deparamentului de vânzări.

Evive.ro işi rezervă dreptul să trimită membrilor înregistraţi email-uri cu noutăţi despre produsele şi activitatea companiei, email-uri administrative şi note electronice.

Utilizatorul este implicit de acord să pastreze confidenţiale, cu caracter privat şi necomercial informaţiile primite la cerere de la un reprezentant al Evive.ro. Trimiterea unor pesoane terţe sau folosirea în alte scopuri decât cele declarate la cererea informaţiilor fiind considerată o încălcare al acordului de colaborare intre utilizator şi Evive.ro şi intră sub incidenţa legislaţiei in vigoare, termenilor şi condiţiilor de utilizare al acestui site, încălcarea acordurilor comerciale al Evive.ro şi părţi terţe, şi al legislaţiei dreptului de autor şi al proprietăţii intelectuale.

În locurile unde se permit comentarii, la articole, produse sau alte resurse, Evive.ro îşi rezervă dreptul de a ignora (a şterge) comentariile care nu îmbunătăţesc conţinutul site-ului, comentariile ce nu au la bază ceva tehnic sau ştiinţific şi conform cu tema discutată, comentariile care nu sunt corecte sintactic, comentariile scrise într-o manieră necorespunzătoare, comentariile ce conţin cuvinte obscene sau care încalcă legislaţia în vigoare şi comentariile publicate sub nume false sau mai multe nume, fără a anunţa în prealabil autorul acestor comentarii.

Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu Evive.ro
Utilizatorul nu are dreptul să prezinte informaţii false despre produsele şi serviciile Evive.ro
Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze sigla Evive fară acordul expres scris al Evive.ro

2 păreri pentru “Termeni şi condiţii”

  1. 1 elena says:

    Buna ziua,
    Puteti sa-mi trimiteti ,va rog, o adresa de mail pentru un comunicat de presa?
    Multumesc anticipat!

  2. 2 Larisa Bulugean says:

    contact@evive.com

Spuneți-vă părerea despre acest eveniment!

Calendar evenimente Timişoara

Următoarele evenimente

Evenimente în curs de desfăşurare