Acum 1326 zile

ARHITECȚI DESPRE PREZENT

Vineri, 28 noiembrie 2014 ora 19:30Galeria Helios (Piaţa Victoriei, Nr. 6, Timişoara)

Anuala timișoreană de arhitectură este cel mai important eveniment profesional organizat de către Filiala Teritorială Timiș a Ordinului Arhitecţilor din România, cu sprijinul financiar al O.A.R.

Obiectivul principal al organizării anualei timişorene de arhitectură a_ta 2014este recunoaşterea şi promovarea excelenţei în arhitectură şi, implicit prin aceasta, reliefarea unor modele de practică profesională demne de urmat.

Vineri 28 noiembrie, la ora 19.30,
avem plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziţiei
ARHITECŢI DESPRE PREZENT
la Galeria Helios, Piaţa Victoriei, nr. 6, Timişoara

Expoziţia surprinde colecţia de impresii personale obţinute ca răspuns ilustrat, la întrebarea “Cum percepeţi prezentul în arhitectură?”, întrebare adresată membrilor celor 22 de filiale  din România. Răspunsurile prezentate formează împreună o imagine de ansamblu asupra modului în care este percepută, în acest timp și spațiu, arhitectura.

În cadrul acestui eveniment, fiecare filială a fost invitată să participe în mod direct la procesul de colectare şi conturare a rezultatelor finale. În data de 10 iulie a.c., fiecare sediu a primit din partea organizatorilor o cutie cu un număr de cartoline goale egal cu o treime din numărul membrilor filialei respective. Pentru a fi prezent în cadrul proiectului, arhitecţii membri OAR au fost invitaţi să viziteze sediul filialei de care aparţin, să ridice o cartolină şi să o completeze cu o ilustraţie (schiţă, desen sau orice altă formă grafică), ca răspuns personal la întrebarea: ”Cum percepeţi prezentul în arhitectură?”. După completare, cartolinele au fost depuse în aceeaşi cutie şi returnate organizatorilor în scopul prelucrării datelor şi montării expoziţiei.

Localizare pe hartă

Spuneți-vă părerea despre acest eveniment!

Calendar evenimente Timişoara

Următoarele evenimente

Evenimente în curs de desfăşurare